Trio Racconto

Søndag den 25. januar 2004 kl. 15.00 i Kulturhuset


W. A. Mozart:

Divertimento nr. 3, b-dur

Jørgen Bentzon:

Racconto nr. 3, op 31

Jaques Ibert:

Cinq pièces en trio

W. A. Mozart:

Divertimento nr 4, b-dur

Georges Auric:

Trio

Trio Racconto

Peter Kirstein, obo, fik sin musikalske grunduddannelse i Tivoli-Garden i årene 1986-92, samt ved private studier i klaver hos prof. John Damgaard. I 1994 blev han optaget på Det kgl. danske Musikkonservatorium med prof. Ole-Henrik Dahl og senere også solo-oboist Bjørn Carl Nielsen som lærere. I løbet af det femte studieår tilbragte Peter Kirstein en længere periode i Lyon som udvekslingsstudent på Conservatoire Nationale Supèrieure de Musique de Lyon med prof. Jean-Louis Capezzali som lærer.
I 1999 afsluttede Peter Kirstein sine diplomstudier på Musikkonservatoriet og blev i sommeren 2000 optaget i solistklassen, konservatoriets 2-årige overbygningsuddannelse, hvorfra han debuterede 2. december 2002. Han vandt i september 2002 to konkurrencer i henholdsvis Sjællands Symfoniorkester og Göteborgs Opera. I juni 2002 var Peter Kirstein solist i R. Strauss's Obokoncert i Tivolis Koncertsal med Musikkonservatoriets Symfoniorkester. Der har også været tid til flere masterclasses hos Francois Leleux, Jean-Louis Capezzali, Erik Niord Larsen og Alf Nilsson.
Peter Kirstein har ofte optrådt som solist med orkester, blandt andet i Mozarts Sinfonia Concertante med Musikkonservatoriets Symfoniorkester februar 2001; Bachs Brandenburger Koncert nr. 2 med Musikkonservatoriets ensemble for tidlig musik; med Musikkonservatoriets blæsere i Webers Concertino for obo; og i november 2000 i Albinonis obokoncert i Enghave Kirke. Endelig har han været solist talrige gange i Rimsky-Korsakovs obokoncert med flere amatørorkestre i Danmark.
Peter Kirstein modtog i 1998 Jacob Gade Prisen, og har derudover modtaget flere andre legater, bl.a. en ny obo betalt af en privat fond i 2001, Lyngby-Taarbæk Kommunes Musikpris 1996 samt I. K. Gottfried's Jubilæumspris i 1996.
Peter Kirstein var i sæsonen 1999-2000 kontraktansat som oboist og engelskhornist i Det kgl. Kapel og i vinteren 2001 i Malmö Musikteaters Orkester. Peter Kirstein assisterer ofte i alle de professionelle orkestre i København og Malmø. Bl.a. kan nævnes engagementet som 1. oboist i Sjællands Symfoniorkester på deres turné i Tyskland, Østrig og Schweiz i 1998. Endelig er han medlem af kammerensemblet på Den Fynske Opera. P.t. spiller Peter Kirstein i Malmö Symfoniorkester.

 

 

Jolson Oshiro, klarinet, er uddannet på Arizona State University (Clarinet Performance) 1988-1993.
Finalist i Butterfield Young Musicians Concerto Competition 1991 og San Angelo Concerto Competition 1991, 1. pris i Arizona Young Performers Competition 1992. Kontraktansættelse på Det Ny Teater 2000-2001, diplomeksamen fra DKDM i 2003, assistance i DRs Symfoniorkester og landsdelsorkestrene.

 

 

Gabriella Bergmann, fagot, er svensker, men er uddannet fra Musikkonservatoriet i København. Hun er ansat i Malmö Symfoniorkester. Normalt er Thomas Klauber fagottist i trioen, men da han er blevet forhindret i at komme, tager Gabriella Bergmann over. Hun har før medvirket i trioen og har i øvrigt spillet sammen med de øvrige musikere i mange andre sammenhænge.