Lise-Lotte Nielsen & Bellmania

Søndag den 3. april 2005 kl. 15.00 i Kulturhuset

 

Lise-Lotte Nielsen, sang

Tine Jensen, fløjte

Inger Guldbrandt Jensen, cello

Ivar Bremer Hauge, violin

Jan Sommer, guitar

 

Bellmania-kvartetten vil sammen med Lise-Lotte Nielsen sørge for en festlig og uforglemmelig 20-års jubilæumskoncert.

 

Lise-Lotte Nielsen

Lise-Lotte Nielsen

Lise-Lotte Nielsen, sopran, er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet. Hun debuterede i 1983 som Barbarina i Mozarts Figaros bryllup.
Medvirker i sæson 2004-2005 bl.a. i Askepot, Elektra, Kærligheden til de tre appelsiner, Orfeus og Eurydike

Læs mere om Lise-Lotte Nielsen på bl.a. disse links:

Det Kgl. Teater

Anmeldelse i Fyens Stiftstidende

 

Bellmania

Tine Jensen

Tine Jensen, Fløjtenist
Er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (1994) hos bl.a. Toke Lund Christiansen og Ole Birger Pedersen samt Koninklijk Muziekconservatorium, Bruxelles (1996) hos Carlos Bruneel. Tine Jensen har desuden studeret hos Jonathan Snowden, London, gennem en årrække. Siden 1996 har Tine Jensen arbejdet som freelance-musiker, hvor hun har spillet i forskellige kammerensembler, musicals, samt assisteret i diverse orkestre.

Inger Guldbrandt Jensen

Inger Guldbrandt Jensen, Cellist
Er uddannet på Det jyske Musikkonservatorium hos Asger Lund Christiansen. Fortsatte derefter sine studier hos Ralph Kirschbaum, England, og Janos Starker, USA. I 1981 havde Inger Guldbrandt Jensen debutkoncert. Hun er nu medlem af Radiosymfoniorkestret og virker desuden som solist og kammermusiker.

Ivar Bremer Hauge

Ivar Bremer Hauge, Violinist
Er født i Norge, hvor han startede sine studier, som han fortsatte i Tyskland hos Tibor Varga og i USA hos Josef Gingold. Ivar Brerner Hauge har desuden studeret kammermusik i både Sovjet, USA og England. Han har spillet i solo- og kammerkoncerter i de fleste europæiske lande og USA samt uropført flere værker, der er tilegnet ham. Ivar Brerner Hauge er i dag koncertmester i Radiounderholdningsorkesteret.

Jan Sommer

Jan Sommer, Guitarist
Er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Per-Olof Johnson. Derefter deltog han i kurser hos bl.a. Paco Peña Spanien (1989 og 1993). Efter at have undervist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium virker Jan Sommer nu som freelance-musiker og arrangør, Han har spillet mange solo- og kammerkoncerter, uropført værker af en række danske komponister samt udgivet et stort antal cd'er både som solist og kammermusiker.

 

Bellmania-kvartetten optræder sammen med skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen i Bellman forestillinger.
Det kan man læse mere om ved at klikke her ...