Tilbage tilbage

13. januar 2019 kl. 15:00

Nytårskoncert - 4 sangere med pianist


Sangere:
Anne-Kristine Skov Vognsen
Marie Dreisig Karlsmose
Jacob Andersen
William Jønch Pedersen

Pianist og konferencier:
Jacob Beck

Smørum Kulturhus, Flodvej 68, 2765 Smørum
Gæstebilletter: 150 kr. kan købes via NemTilmeld. Evt. resterende billetter kan købes ved indgangen.Det er blevet en tradition i Ledøje-Smørum Musikforening, at vi afholder festlige nytårskoncerter. Sangerne ved denne koncert hører til den unge generation, der med baggrund i uddannelse fra bl.a. Det Kgl. Danske Musikkonservatorium allerede har opnået en bred anerkendelse.
På programmet vil være festlige highlights fra bl.a. opera, oprette og musicals. Der vil også være en lille uropførelse.

I pausen vil der blive serveret et glas bobler, og vi kan ønske hinanden Godt Nytår.


Anne-Kristine Skov Vognsen, sopran, færdiggjorde i 2017 sine bachelorstudier ved DKDM, hvor hun nu går på kandidaten hos Operasanger Jens Søndergaard. Hun har sideløbende med sine studier jævnligt modtaget undervisning af Operasangerinde Gitta-Maria Sjøberg og i London hos Professor Susan McCulloch. På konservatoriet har hun under Pulsar Festivalen spillet hovedrollen i en uropførelse af kammeroperaen "Conscientia" af Daniel Fladmose. Hun har medvirket på Copenhagen Operafestival i årerne 2014-2017, bl.a. med kompagniet //Recomposed Projects i en dramatisk opsætning af Schuberts Die Schöne Müllerin, som spillede på Hippodromen på Folketeatret og havde stor succes. I foråret 2018 medvirkede Anne-Kristine i Operettekompagniet Polyhymnia ’s opsætning af Mikadoen, hvor hun spillede rollen som Peep-Bo. Hun medvirker igen i 2019 i rollen som Annina i forestillingen En nat i Venedig af Strauss.
Anne-Kristine synger i Grundtvigs Kirkes kor, hvor hun ofte bruges til solistiske opgaver, senest i Händels Messias i december 2018.


Marie Dreisig, sopran, færdiggjorde sin bachelor i sang fra DKDM i sommeren 2017 og er fortsat på kandidatuddannelsen. I den første del af kandidatuddannelse studerede hun på Royal College of Music i London ved professor Rosa Mannion, efterfølgende privat ved samme lærer samt professor Susan McCulloch – også i London.
Marie har medvirket som sopransolist i Mahlers 4. symfoni med DKDMs Symfoniorkester, Pamina i Mozarts opera Tryllefløjten med Albertslund Symfoniorkester, sunget større uddrag af Fiordiligis parti fra Mozarts Cosi fan tutte og optrådt som solist med DKDMs Messingensemble både til operakoncert i Tivolis Koncertsal og til konservatoriets årlige Familiejulekoncert i 2015 og 2016. Derudover har Marie optrådt som solist i flere større værker med kor og orkester: Dvoráks Stabat Mater, Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Faurés Requiem og Vivaldis Gloria.
Marie har stor erfaring med at synge koncerter og har optrådt som konferencier og solist ved Lyngby-Taarbæk Harmoniorkesters Nytårskoncerter i Lyngby Hallen under ledelse af Kristoffer Kaas i 2018, med Kim Sjøgren og The Mermaids i Hillerød Hallen i 2017 og i flere år som en del af firkløveret De 4 Dreisig’er - to mødre, to døtre – fire sopraner med Inge Dreisig (moster), Elsa Dreisig (kusine) og Elsebeth Dreisig (mor).
Til juni kan Marie opleves som Tatjana i Tjajkovskijs opera Eugen Onegin med Opera Nordsjælland.
Læs mere om Marie på mariedreisig.dk.


Jacob Andersen, tenor, studerer på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater hos forstander og sanglærer Anne Margrethe Dahl. I 2017 afsluttede han sin bacheloruddannelse på DKDM hos professor Helene Gjerris. Sideløbende med sine studier har Jacob modtaget undervisning af den internationalt anerkendte tenor Reinaldo Macias og tidl. professor ved Guildhall School of Music & Drama Susan McCulloch.
Jacob har i løbet af de seneste år bl.a. spillet hovedrollen som Prins Paris i Operettekompagniet Polyhymnia's opsætning af J. Offenbachs Den Skønne Helene, optrådt flere gange på Copenhagen Opera Festival under Fremtidens Stemme og medvirket i flere mindre operaproduktioner. Han har været solist ved flere oratorier, herunder det krævende tenorparti i Rossinis Petit Messe Solenelle, tenorsolist i Mozarts Requiem og flere gange været solist i Händels Messias.


William Pedersen, baryton, har for nylig færdiggjort sin Artist Masters på Guildhall School of Music and Drama i London with a classification of Distinction under Prof. Susan McCulloch og Christine Cairns. Han er bachelor i sang fra DKDM og har desuden studeret et år ved Hochschule für Musik und Theater München med KS Prof. Andreas Schmidt. William har desuden deltaget i adskillige masterclasses med bl.a KS Bo Skovhus, Yvonne Kenny og Malcolm Martineau. På scenen har han sunget partier som Figaro (Figaros bryllup, London), Belcore (Elskovsdrikken, München), Papageno (Tryllefløjten, København), Calchas (Den skønne Helene, København), samt en række uropførelser. I maj 2018 var William bassolist i Bernsteins Chichester Psalms med LA Phil og Gustavo Dudamel i Barbican, London, og Philharmonie de Paris. Som liedsanger har William hovedsageligt beskæftiget sig med værker af Schumann, Brahms and Nielsen og gjorde sidste år debut i Wigmore Hall i London med et program af Schubertsange for herreensemble.
William har været solist i såvel Mozarts Requiem og Stainers The crucifixion som Faurés Requiem og Händels Messias. Han har gentagende gange optrådt som ved Copenhagen Operafestival, Festival del alta Val Nervia i Italien og med det omrejsende kompagni GuidOpera.
I efteråret 2018 har William kunnet opleves som Dr. Falke i Operettekompagniets tournéforestilling Flagermusen og ser til sommer frem til at synge titelrollen i Tjajkovskijs Eugen Onegin med Opera Nordsjælland.


Jacob Beck er født på Fyn i 1972. Han er uddannet pianist på musikkonservatorier i Odense, Hannover, New York og Århus, hvor han i 2002 debuterede fra solistklassen. Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. Nu fokuserer han på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied.
Jacob er freelancer, men med fast tilknytning til DKDM. Udover hvervet som musiker er Jacob en aktiv foredragsholder om musik- og kulturhistoriske emner og desuden en hyppigt anvendt konferencier til koncerter. Endelig virker Jacob også som opera- og teaterinstruktør samt som tekstforfatter.