Tilbage tilbage

15. september 2019 kl. 15:00

Trio Amerise

Ragnhildur Jósefsdóttir, fløjte
Morten Sønderskov Jensen, klarinet
Lucia Amerise, fagot

Smørum Kulturhus, Flodvej 68, 2765 Smørum
Gæstebilletter: 120 kr.Under deres studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium fandt tre musikere sammen i 2011 og dannede Trio Amerise.
Trioen blev i efteråret 2013 optaget på Solistklassen for ensembler på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra de debuterede i februar 2017.
Trioens medlemmer kommer fra de nordiske lande Island, Danmark og Sverige. Navnet Trio Amerise er dog hentet fra Lucias argentinske rødder.
Trioen har spillet koncerter i store dele af Norden samt i Tyskland og var blandt de 16 deltagere ved P2s kammermusikkonkurrence i 2014. Senere samme år vandt de 2. pris ved konservatoriets interne kammermusikkonkurrence.
En af trioens primære visioner er at have musik fra alle tre nordiske lande blandet ind i et i forvejen bredt repertoire af forskellige klassiske værker. Trio Amerise samarbejder derfor med komponister fra de nordiske lande om at få skrevet ny nordisk musik tilegnet Trioen.
Trio Amerise kommer med et program, de kalder for "Nordens Klange". Det vil omfatte musik af bl.a. Svea Welander, Niels W. Gade, Jean Sibelius og Signe Lykke.

Koncerten er er inspireret af Foreningen Nordens 100 års jubilæum her i 2019.

Klassisk ifølge Sørensen - om Trio Amerise

Dagens billedkunstner: Marianne Mønsted