Tilbage tilbage

13. oktober 2019 kl. 15:00

Trio Ismena


Monika Malmquist, violin
Ida Nørholm, cello
Christine Raft, klaver

Smørum Kulturhus, Flodvej 68, 2765 Smørum
Gæstebilletter: 120 kr.Foto: Naja Rosa Koppel


Trio Ismena har siden de gik sammen som trio i 2004 begejstret publikum med deres musikalske indlevelse og seriøsitet. Trioen er i dag et veletableret ensemble på den danske kammermusikscene.

Trioen har markeret sig som prisvindere i både Danmarks Radios P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og i Trondheim International Piano Trio Competition 2007 og er siden blevet et efterspurgt ensemble med omfattende koncertvirksomhed i Danmark og udlandet. Trio Ismena har således spillet koncerter i bl.a. USA, Kina, Tyskland, Spanien, Holland, England, Frankrig, Italien, Letland og Norden.

Trioen har søgt at videreudvikle sig som ensemble gennem intense studier. Først hos professor Tim Frederiksen, og i 2009 påbegyndte Trio Ismena 2 års overbyggende studier i kammermusikklassen på Escuela Superior de Música Camara Reina Sofia i Madrid med lærere som Menahem Pressler fra Beaux Art Trioen, Professor Ralf Gothoni og pianisten Bruno Canino.

Trioen er alsidig i sit repertoirevalg, og interessen for ny musik har ført til spændende og udviklende samarbejder med nulevende danske komponister. Trioen vil ved denne koncert spille et program, der varierer mellem klassisk og ny musik. Der vil endda komme uropførelser på programmet.
Koncerten er kommet i stand via et samarbejde med Komvest - Vesterbro Komponistforening

Hjemmeside for Trio Ismena

Dagens billedkunstner:
Anne-Mette Thomsen