Overvær koncerter via Zoom

I denne corona-tid kan der være nogle, der ikke bryder sig om at tage ud i store forsamlinger eller er forhindret i at komme til koncerten. Derfor tilbyder vi Ledøje-Smørum Musikforenings medlemmer at overvære nogle af koncerterne via Zoom.
Når vi udsender invitation til en koncert, vil der stå, om vi kan tilbyde brug af Zoom. Helt generelt må man nemlig ikke gengive koncerter via elektroniske medier uden først at have indhentet tilladelse fra musikerne.
Hvis du har en internetforbindelse, kan du være med på pc, mac, smartphone og tablet, fx iPad.
Hvis du har meddelt foreningen, at du gerne vil se og høre koncerten via Zoom, vil du 15-20 minutter før koncerten få tilsendt en mail med et link til et ”møderum”.
Hvis du ikke tidligere har anvendt Zoom, vil du første gang, du “kommer på” (dvs. klikker på det tilsendte link), blive bedt om at downloade en lille stump program. Det sker helt automatisk.
På smartphones og tablets skal du downloade Zooms app.
Når du er kommet ind, skal du vælge, om du vil på med eller uden video.
Før koncerten går i gang, bedes du slukke for kameraet og mikrofonen (det gør du i nederste venstre hjørne).
Hvis der er problemer, så send SMS til Eddy Bøgh Brixen 21 23 12 66 eller send en mail (returnér den mail hvori linket er fremsendt) til ebb@ebb-consult.com.
God fornøjelse.